Joyce Meyer
Joyce Meyer
Превземи

СОВЛАДУВАЊЕ НА ЖАЛОСТ И ОСАМЕНОСТ – ДЕЛ 1

Слушај како најпродаваната авторка и Библиска учителка, Џојс Маер, споделува охрабрување за да ти помогне да уживаш во твојот секојдневен живот.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon