Ő örvend, amikor hozzá fordulsz segítségért

Ő örvend, amikor hozzá fordulsz segítségért

Olyan világban élünk, ahol igazi problémák vannak és ezekre igazi válaszok kellenek. Ezeket az igazi válaszokat cask Istentől hallhatjuk meg. Ő akar beszélni hozzád és szeretné, ha hallanád, amit mond neked, hogy teljes értékű életet élhess és élvezhesd az életet, amit Isten neked tervezett.

A János 10:27-ben Isten azt mondja, hogy a bárányai hallják az Ő hangját. Mint hívő ember, ez számodra azt jelenti, hogy te is hallhatod Isten hangját! Isten Igéje az egyik módja, ahogyan Ő beszél hozzánk. A Zsidók 4:12 azt mondja, hogy Isten Igéje él és aktív. Bár az élet zaja sokszor bezavar, fontos, hogy időt töltsünk Istennel csendben és olvassuk az Ő Igéjét minden nap. Ahogy hallgatsz, meghallod majd, ahogy Ő beszél hozzád csendes hangján. Ha sosem élted még ezt át, akkor úgy tűnhet, mintha a saját belső hangodat hallanád vagy egy gondolatot.

De ahogy folytatod az időtöltést Isten jelenlétében, jobban Rá fogsz hangolódni és képes leszel meghallani akármi is legyen, amit Isten annyira izgatottan szeretne megosztani veled. A Szent Lélek benned él, hogy segítsen és tanítson téged. Ő a Bölcsesség Szelleme (Ézsaiás 11:2). Ahogy keresed Istent – Ő beszélni fog hozzád.

Ő örvend, amikor hozzá fordulsz segítségért. Fel tudja fedni az összes választ az Igéjén keresztül, amire szükséged van, minden élethelyzetben amivel találkozol. Isten Igéjének ereje mindannyiunkat túlsegített helyzeteken.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon