A beszéd ereje

A beszéd ereje

Élet és halál van a nyelv hatalmában, amelyiket szereti az ember, annak a gyümölcsét eszi. —Péld. 18:21

Ha azt akarjuk, hogy imáink meghallgatásra találjanak, elengedhetetlen, hogy megtanuljunk imádkozni, majd pozitív, hittel teli megvallásokat tenni a körülményeinkről. A negatív megvallások és a hit egyszerűen nem férnek össze.

Tegyük fel, hogy egy anya imádkozik a fiáért, akinek gondjai vannak az iskolában. Tehát hitben imádkozik, és hisz Istenben, hogy áttörést hoz. Aztán elmegy ebédelni két szomszédjával, és a következő órát azzal tölti, hogy azt mondja: “Belefáradtam a gyerekemmel kapcsolatos problémákba. A dolgok soha nem fognak javulni. Miért pont én?” Ez a fajta negatív kijelentés a hited ellen dolgozik.

Miután imádkoztál, hozd meg a döntést, hogy a beszéded összhangban lesz az imáiddal. Hirdesd Isten Igéjét! Valld meg a hitedet! Amikor a szomszédok megkérdezik, hogy van a fiad, mondd azt: “Tudod mit? A természetben nem sokat változtak a dolgok, de imádkozom érte, és a szívemben bizonyosságot érzek, hogy Isten vele van, és hatalmas munkát végez az életében”.

Amikor a hited, a gondolataid és a szavaid mind megegyeznek Isten ígéreteivel, csak idő kérdése, hogy meglásd a pozitív változásokat.


Imádkozz, és utána a beszéded legyen összhangban azzal, amit imádkoztál, így biztosan csodálatos eredményeket fogsz látni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon