A hiányzó láncszem

A hiányzó láncszem

Dávid házára és Jeruzsálem lakóira pedig kiárasztom a könyörület és a könyörgés lelkét. . .—Zak. 12:10

Isten kegyelmének üzenete volt a legfontosabb üzenet, amit a Szent Szellem nekem adott. Az egész keresztény tapasztalatom küzdelem volt, mielőtt megismertem a kegyelem szellemi erejét. Az, hogy az embereket hitre tanítjuk, de a kegyelmet nem tanítjuk, véleményem szerint “a hiányzó láncszem” sok ember hitbeli útjában.

A kegyelem a Szent Szellem ereje, amely rendelkezésre áll, hogy megtegye, amit csak kell az életünkben, és hatalom a változáshoz és a változás fenntartásához. Ez Isten képessége, amely ingyen jut el hozzánk. Hit által kapjuk meg Isten kegyelmét. A hit nem az az ár, amivel megvásárolhatjuk Isten áldásait, hanem a kéz, mellyel megragadjuk azokat.

Már a kegyelem szó hangzása is megnyugtató számomra. Mindig emlékezz rá, hogy mikor frusztráltnak érzed magad, az azért van, mert saját erőből erőlködsz, és vissza kell térned Isten erejéhez. A kegyelemtől erős és nyugodt leszel; a test cselekedetei gyengévé és erőtlenné, frusztrálttá és zilálttá tesznek. Támaszkodj Istenre mindenben, amit ma és minden nap teszel, mert Nélküle semmit sem tehetsz (Ján. 15:5).

Ne csak azt a kegyelmet fogadd el, ami üdvözít, hanem azt a kegyelmet, kegyelmet és még több kegyelmet is, mely ahhoz kell, hogy győztesen élhess, és dicsőíthesd Jézust mindennapi életedben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon