A meggyőzés fontos

A meggyőzés fontos

„Mert akit szeret az Úr, azt megfenyíti és megostoroz mindenkit, akit fiává fogad.” Zsid 12:6

Soha nem szeretném, ha az Úrral való közösségem megszakadna. Szükségem van rá minden egyes nap. Ezért annyira hálás vagyok a Szent Szellem meggyőző erejéért. Mindig tudatja velem, ha valami olyat teszek, ami megszomorítja Istent, vagy megzavarja a Vele való kommunikációt és kapcsolatot. Leleplezi ezt, és meggyőz arról, mi a helyes.

Isten jobban szeret minket, mint mi a saját gyermekeinket, és szeretetéből fegyelmez is. Szól, ha rossz úton járunk. Ha szükséges, akár 15 különböző módon próbálja felhívni erre a figyelmünket. A meggyőző szeretetének üzenete mindenütt jelen van. Szeretné, ha hallgatnánk rá, mert szeret. De ha kitartunk a saját dolgaink mellett, akkor visszatartja a kiváltságokat és az áldásokat, mert szeretné, ha felnőnénk, és azt választanánk, ami a legjobb számunkra.

Ne felejtsd el, ha hallgatsz a figyelmeztetésre, a bűnből visszatalálsz Isten szívéhez. Engedd, hogy ez a meggyőzés felemeljen egy új szintre Istenben. Ne állj ellene, fogadd el!


Ima

Uram, tudom, hogy szeretsz, és a legjobbat akarod nekem. Köszönöm, hogy korrigálsz, és fegyelmezel engem, amikor hibát vagy bűnt követek el. Olyan közel szeretnék lenni Hozzád, amennyire csak lehetséges. Kérlek, segíts, hogy ne állhasson közénk semmi. Szeretlek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon