Add át az Úrnak a gondjaidat és kövesd a szívedet

Add át az Úrnak a gondjaidat és kövesd a szívedet

„Minden gondotokat Őreá vessétek, mert neki gondja van rátok” 1Pét 5:7

„Légy hű önmagadhoz” – mondja a mondás. Ez mindig időszerű és fontos életbölcsesség, amit jó, ha nem felejtünk el. Amikor letérünk arról az útról, amit a szívünk tanácsol, megnehezítjük az életünket.

Nem az önző vágyakról beszélek most. Hanem, hogy törekedjünk abba az irányba, amit Isten helyezett a szívünkre. Mit vársz az élettől? Mit gondolsz, mi Isten akarata számodra? Ebbe az irányba törekszel?

Néhány embernek túl sok a gondja, állandóan nyugtalankodnak, és ez megakadályozza őket, hogy kilépjenek, és kövessék azt, amit a szívük diktál. Úgy gondolják, ez nekik nem lehetséges.

A Biblia azt mondja, hogy minden gondunkat adjuk át Istennek, mert neki gondja van ránk. Bármi aggaszt, vagy tart vissza attól, hogy a szívedet kövesd, fontos, hogy átadd Istennek, és hagyd, hogy Ő gondoskodjon róla.

Szeretné, ha követnéd azt a vágyat, amit elhelyezett a szívedben. Engedd meg Istennek, hogy gondoskodjon rólad, és kövesd a szívedet. Bízhatsz Istenben. Neki gondja van rád.

Ima:

Istenem, néha a gondok és az aggodalmak miatt nem abba az irányba törekszem, amit a szívembe helyeztél. Most átadom ezeket Neked. Tudom, hogy Te gondoskodsz ezekről, és fel akarsz szabadítani arra, hogy kövessem a szívemet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon