Áldott vagy, hogy áldás legyél

Áldott vagy, hogy áldás legyél

Senki se a maga hasznát nézze, hanem mindenki a másokét is. Fil. 2:4

Mindenkinek szüksége van áldásra. Mindannyiunknak szüksége van bátorításra, épülésre, dicséretre és megbecsülésre. És neked megvan a képességed arra, hogy megáldj másokat. Légy hálás, hogy Isten nemcsak megáld, hanem áldássá tesz téged. Időnként mindannyian elfáradunk, és szükségünk van arra, hogy mások tudassák velünk, hogy értékesek és megbecsültek vagyunk.

Hiszem, hogy Isten azért áld meg minket, hogy áldássá válhassunk – nem csak néhány helyen, hanem mindenhol, ahová megyünk. Keress olyan embereket, akik szükségben vannak, és áldd meg őket! Oszd meg, amid van, azokkal, akik nálad is kevesebbel rendelkeznek. És ne feledd, mindenkinek szüksége van áldásra – még a sikeres embereknek is, akiknek látszólag mindenük megvan.

Amikor úgy élsz, hogy betöltsd a szükségleteket és bátorítsd a körülötted élőket, akkor “kimondhatatlan örömöt” találsz majd eközben (lásd 1Péter 1:8).


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok az életemben lévő áldásaidért, és hálás vagyok azért is, hogy lehetővé tetted számomra, hogy áldássá váljak. Segíts, hogy minden nap elérjek másokat, és arra összpontosítsak, hogy bátorítsam őket.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon