Amit tudunk (Második rész)

Amit tudunk (Második rész)

És imádkozom azért, hogy a hitünkben való közösséged eljuttasson téged mindannak a jónak a megismerésére, amely Krisztusért van bennünk. Fil. 1:6

Ha ismered a következő bibliai igazságokat, nem tehetsz mást, mint hogy hálás vagy. . .

Új teremtményekké lettünk Krisztusban, a régi dolgok elmúltak, és minden vadonatúj lett. Elengedhetjük a múlt hibáit, és a tökéletesség jegye felé haladhatunk. Tudjuk, hogy Isten örökké tartó, feltétel nélküli szeretettel szeret minket, és hogy irgalma örökké tart. Tudjuk, hogy Istennél minden lehetséges, és mindent megtehetünk Krisztus által, aki a mi erősségünk.

Tudjuk, hogy Isten soha nem engedi, hogy több dolog érjen bennünket, mint amennyit el tudunk viselni, de mindig biztosít kiutat, biztonságos leszállóhelyet. Tudjuk, hogy minden dolog javára van azoknak, akik szeretik Istent, és az Ő szándéka szerint vannak elhívva, és hogy amivel ellenségeink ártani akartak, azt Isten jóra fordítja. Tudjuk, hogy Ő a mi Védelmezőnk, Megváltónk és Helyreállítónk. Ő alkot mindent újjá!


Hálaadó ima

Atyám, imádkozom, hogy ezek ne csak olvasott szavak maradjanak, hanem mélyen gyökeret eresszenek a szívemben. Köszönöm az ígéreteidet. Hiszek bennük, és úgy döntök, hogy ma és minden nap ezek szerint fogok élni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon