Az életed nem fog változni, amíg a gondolkodásod nem változik

Az életed nem fog változni, amíg a gondolkodásod nem változik

 „Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe!” Fil 4:8

Éveken át boldogtalan voltam, mert abban a pillanatban amikor reggel felkeltem, negatív, szomorú és lehangoló dolgokról kezdtem gondolkodni. Most viszont már őszintén elmondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok, mióta a Szent Szellem segítségével megtanultam, hogyan működtethetem Krisztus elméjét, ami bennem van.

Lehet, hogy ahogyan én, te is éveket töltöttél azzal, hogy rossz dolgokon gondolkodtál. A jó hír az, hogy Isten segítségével ez ma megváltozhat!

Ha negatív gondolatokkal küzdesz, fontos megértened, hogy az életed nem fog megváltozni, amíg a gondolkodásod nem változik. A megújult Isteni gondolkodás létfontosságú a változáshoz.

A Biblia elmondja, hogy milyen dolgokon kéne gondolkodnunk. Fil 4:8 azt mondja, hogy azokon gondolkodjunk, amik építenek és nem rombolnak minket.

Szeretnék egy kihívást intézni hozzád. Ahelyett, hogy amikor felébredsz azonnal negatív dolgokon gondolkodsz, válassz egy pozitív igazságot a Szentírásból és összpontosíts erre minden nap amikor felkelsz. Engedd, hogy Isten Igéje növekedjen benned és átformálja az elmédet. Összpontosítsd az elmédet a jó dolgokra és élvezd azt az isteni változást, amit hoz.

Ima: Istenem, kész vagyok változni és Krisztus elméjével élni. Segíts, hogy azon gondolkodjak, ami igaz, tisztességes, tiszta, szeretetreméltó, jóhírű, nemes, dicséretes, mindenen, ami Tőled van.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon