Az engedelmes hozzáállás

Az engedelmes hozzáállás

Véresáldozatban és ételáldozatban nem telik kedved: nyitott fület adtál nekem. Égőáldozatot és vétekáldozatot nem kívánsz. Zsolt. 40:7

Isten örül az engedelmességünknek. Vezetni és irányítani akar minket, de ez nem működik, ha nem vagyunk készek meghallani és engedelmeskedni. Megadta nekünk a képességet, hogy meghalljuk Őt és engedelmeskedjünk Neki. Isten nem követel nagyobb áldozatot, mint a szívből jövő engedelmesség.

Van, hogy izgalmas dolgot kér tőled, és van, hogy nem, de mindkét esetben egyformán készen kell állnunk arra, hogy kövessük Őt. Hálásak lehetünk annak tudatában, hogy amit Ő mond nekünk, az a javunkra fog válni, ha az Őáltala megadadott módon cselekszünk.
Ha Isten akaratát akarod az életedre, akkor a legegyszerűbb recept: imádkozz és engedelmeskedj. Isten megadta neked a képességet mindkettőhöz.


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok, hogy beszélsz a szívemhez, és vezetsz az úton, amelyen járnom kell. Függetlenül attól, hogy milyen nehéznek tűnik, szeretnék engedelmeskedni a Hangodnak, és bízom abban, hogy a Te terved a legjobb az életemre. Köszönöm, hogy szeretsz engem és a szívemhez szólsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon