Az ima és dicsőítés ereje

Az ima és dicsőítés ereje

Menjetek be kapuin hálaénekkel, udvaraiba dicsérettel! Adjatok hálát neki, áldjátok nevét! Zsolt. 100:4

A szellemi fegyverek, amelyeket Isten ad nekünk, hatalmas áldások, amelyekért hálásak lehetünk. Az egyik fontos fegyver, amely rendelkezésünkre áll, a dicsőítés.

A dicsőítés legyőzi az ördögöt, de ennek valódi, szívből jövő dicsőítésnek kell lennie, nem pedig csak szájhősködésnek vagy egy olyan módszernek, amit próbaképpen alkalmaznak. A dicsőítés és az imádság minden formája magában foglalja az Igét. Istent az Ő Igéje és jósága szerint dicsérjük.

Az imádság az Istennel való kapcsolatból születik. Hozzá fordulunk segítségért, és mindig megemlékezünk jóságáról. Beszélünk Neki arról, mi aggaszt bennünket. Ez közösség, barátság, és lehetőség arra, hogy kifejezzük hálánkat mindazért, ami Isten, és mindazért, amit tesz. Ha hatékony imaéletet akarsz, alakíts ki jó személyes kapcsolatot az Úrral. Bízz abban, hogy Ő szeret téged, hogy tele van irgalommal, és hogy segíteni fog, amikor kéred.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, a dicsőítés és az imádság erejét az életemben. Minden nap csodálattal akarok élni mindazért, amit Te tettél értem. Segíts, hogy a dicséretet és az imádságot beépítsem a Veled való napi kapcsolatomba.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon