Az öröm egy döntés

Az öröm egy döntés

Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen! Zsolt. 118:24

A bőséges élet, amelyért Jézus meghalt, a te döntéseden alapul, nem pedig a körülményeiden. Hála Istennek, dönthetsz úgy, hogy boldog leszel ott, ahol most vagy, és élvezheted a mostani életedet, miközben úton vagy a célod felé. Határozottan dönthetsz úgy, hogy élvezed az utadat.

Kezdheted azzal, hogy hangosan kimondod: “Élvezni fogom az életemet”. Amíg ez a gondolat nem rögzül a fejedben, addig minden reggel, amikor felébredsz, és még mielőtt felkelsz az ágyból, arra bátorítalak, hogy hangosan mondd ki: “Élvezni fogom ezt a napot!. Kezembe veszem ezt a napot! Átveszem a hatalmat az ördög – az örömtolvaj – felett, még mielőtt megpróbálna ellenem fordulni. Úgy döntöttem, hogy ma megőrzöm az örömömet!” A helyes gondolkodásmód mindig, minden helyzetben segít.


Hálaadó ima

Köszönöm neked ma, Atyám, hogy választhatom, hogy abban a bőséges életben élek, amelyért Jézus meghalt. Nem kell nyomorúságos, boldogtalan életet élnem. Választhatom azt, hogy ünneplem a Te jóságodat, és élvezem az életet, amit Te adtál nekem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon