Csak csináld!

Csak csináld!

Mire ő így szólt: “Jöjj!” Péter erre kiszállt a hajóból, elindult a vízen, és Jézus felé ment. Máté 14:29

A határozatlanság sok időt fecsérel el, és az idő túl értékes ahhoz, hogy elpazaroljuk. Ha magabiztos, határozott emberré válsz, kevesebb erőfeszítéssel sokkal többet érsz el.

Senki sem tanulja meg, hogyan hallgasson Istenre anélkül, hogy ne követne el hibákat. Ne aggódj túlzottan a hibák miatt. Ne vedd magad túl komolyan. Gyarló, tökéletlen ember vagy, azonban hálaadással örvendezhetsz, mert egy tévedhetetlen, tökéletes Istent szolgálsz.

Tanulj a hibáidból, javítsd ki azokat, amelyeket tudsz, és bízz Istenben, hogy vezet és védelmez. Ha úgy érzed, hogy Isten arra ösztönöz, hogy ajándékozz el valamit, segíts valakinek, vagy változtass valamit az életeden, tedd meg! Tegyél valamit, és vesd el az engedelmesség magvait! Amikor úgy érzed, hogy Istentől kaptál útmutatást, mozdulj hitben, ahelyett, hogy megrekednél a kétségben és a félelemben.


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok, hogy bízhatok Benned, hogy segítesz tanulni a hibáimból. Nem kell aggódnom vagy félnem, hogy rossz döntést hozok, mert tudom, hogy Te velem vagy. Köszönöm, hogy vezetsz és irányítasz engem – még a hibáim révén is.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon