Csatlakozz rá

Csatlakozz rá

Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők: aki énbennem marad, és én őbenne, az terem sok gyümölcsöt, mert nélkülem semmit sem tudtok cselekedni. —Ján. 15:5

Keresztény utunk során rengeteg alapelvet, formulát és módszert a nyakunkba vehetünk, azonban mégsem lesz tőlük valódi erőnk. Igaz lehet ez a hitről szóló tanításokra, imákra, dicsőítésre, csendességre, Bibliatanulmányozásra, bűnvallásra, szellemi harcra és minden más tanra, amiről hallunk, és amibe belevetjük magunkat. Ezek mind jók, és tudnunk kell róluk, de önmagukban nem tudják megoldani a problémáinkat.

Fontos, hogy emlékezzünk, amennyire jók ezek az elvek, de ezek csak csatornák ahhoz, hogy kapjunk az Úrtól. Nem jelentenek segítséget, hacsak rá nem csatlakozunk az isteni erőforrásra.

Ez a rácsatlakozás az Istennel való személyes kapcsolaton keresztül történik, ami időt igényel. Soha nem lesz tartós győzelem keresztény életünkben, ha nem szánunk időt személyes, privát közösségre az Úrral. Neki személyre szabott terve van számodra. Ha megkéred rá, Ő beköltözik a szívedbe, és közösséget alkot veled. Tanítani fog, és vezet, melyik útra kellene lépned.

Tanulj meg gyorsan reagálni, mikor a Szent Szellem arra ösztönöz, hogy bensőséges kapcsolatban legyél Istennel. Vonulj el vele külön, és bőséges lesz a jutalmad.

Csak az Úr jelenlétében jutunk hozzá az Úr erejéhez.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon