Első hely

Gyermekeim, őrizkedjetek a bálványoktól! (hamis istenektől)—[Bármitől és mindentől, ami elfoglalhatja szívedben Isten helyét, mindenfajta pótszertől, ami elveszi Isten elöl az első helyet) (1 JÁN 5:21)

Mint olyan ember, aki szeretné Isten hangját hallani, nagyon
fontos, hogy első helyre tedd Őt az életedben. Míg az Isten
iránti vágyunk nem lesz erősebb más dolgok iránti vágyakozásunknál, addig a gonosz előnyben van velünk szemben. Ha egyszer meglátjuk az igazságot, el fogja veszteni előnyét, és olyan helyzetbe kerülünk, ahol radikális fejlődést érhetünk el Istennel való kapcsolatunkban és a Vele való közösségünkben. többségünknek jó hoszszú időbe telik, mire rájövünk, nem arra van szükségünk, amit Isten adhat, hanem magára Istenre.

Ha szorgalmasan keresed Istent, megtartóztatod magad a bálványoktól, és tiszteled Őt, Ő is meg fog becsülni téged. Felfedi Magát neked, és olyan módon megáld, amit el sem tudsz képzelni. Kérdezd meg magadtól őszintén, van e bármi vagy bárki az életedben, akit Isten elé helyezel! Ha találsz ilyet, akkor egyszerűen kérd Isten bocsánatát, és igazíts a fontossági sorrendeden. Isten az első számú prioritásunk, és semmi sem fog megfelelően működni, amíg nem adjuk meg neki az Őt megillető helyet.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Tartsd Istent az első helyen az életedben!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon