Élvezd a kis dolgokat

Élvezd a kis dolgokat

Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! 1 Krón. 16:34

Mindössze egy döntés kell ahhoz, hogy a legteljesebb mértékben elkezdjük élvezni az életet. És ez a döntés mindent befolyásol – még az életünk figyelmet alig érdemlő területeit is.

Például dönthetsz úgy, hogy nemcsak a munkádat és az elért eredményeidet élvezed, hanem még a reggeli munkába járást is. Ne legyél annyira frusztrált a forgalom miatt, és ne gondolj arra, hogy mit kell tenned, amikor megérkezel, mert így nem tudod élvezni az utat.

Hálásak lehetünk a dugóban – hálásak, hogy van autónk, hálásak, hogy az autó rendesen működik, hálásak, hogy van munkánk, és hálásak, hogy van néhány extra percünk arra, hogy Istennel töltsünk időt, miközben a forgalomban araszolunk.

Arra bátorítalak, hogy élvezd ma az apró dolgokat. Élvezd az otthonodat, a barátaidat, a gyerekeidet… és igen, még a munkába járást is. Ne feledd, csak egy döntés kell hozzá!


Hálaadó ima

Atyám, ma úgy döntök, hogy hálás leszek az életemben az apró dolgokért és a figyelmet alig érdemlő dolgokért is. Segíts, hogy hálaadó szívem legyen, amely úgy dönt, hogy minden helyzetben meglát Téged és áldásaidat!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon