Tartsd az életed frissen és izgalmasan!

Tartsd az életed frissen és izgalmasan!

Gyönyörködj az Úrban, és megadja szíved kéréseit! Zsolt. 37:4

Jó, ha időnként (vagy esetleg gyakran) olyasmit teszünk, ami váratlan, új vagy „nem szokványos”. Csinálj valamit, ami meglepi az embereket, és talán egy kicsit túlfeszíti a húrt. Ez érdekessé fogja tenni az életedet, és a végén hálát adsz Istennek az izgalmas új kihívásért vagy kalandért.

Isten nem arra teremtett minket, hogy pusztán ugyanazt a dolgot csináljuk újra és újra, amíg értelmét veszti az egész. Ő kreatív. Nézd csak meg teremtésének elképesztő változatosságát, és te is egyetértesz azzal, hogy az Ő kreativitásának nincs vége.

Ha nem vetted volna észre, Isten gyakran változtatja meg a dolgokat az életünkben. Ne félj a változástól. Menj előre, és tedd meg azokat a dolgokat, amelyeket már régóta szeretnél megtenni, de eddig mindig halogattad, mert féltél az ismeretlentől!


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy frissé és izgalmassá teszed az életemet. Minden nap egy új kihívás és kaland. Köszönöm Neked, hogy lelkesedhetek az előttem álló jövőért, és hogy friss, bátor, kreatív életet élhetek Benned.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon