A három legjobb fegyver

A három legjobb fegyver

„Mert testben élünk, de nem test szerint hadakozunk;” 2 Kor 10:3

Sátán folyamatosan hadat visel ellenünk. Ravasz megtévesztések és kidolgozott stratégiák által próbálkozik a legyőzöttség gondolkodásában tartani. De Isten szellemi fegyverzetet adott, hogy használhasd ellene. Íme, a három fő szellemi fegyver, amit használhatsz az ellenséggel szemben.

  1. Isten Igéje: Fogadd be az Igét prédikációk, tanítások, olvasás és személyes Bibliatanulmányozás által! Merülj el az Igében, amíg az a Szent Szellem által személyes kinyilatkoztatássá nem válik számodra!
  2. Dicséret: Ez gyorsabban és hatékonyabban legyőzi az ellenséget, mint bármilyen más haditerv. De fontos, hogy szívből fakadjon. Ez nem csak vallásos cselekedet vagy éneklés.
  3. Ima: Az ima kapcsolat Istennel, kommunikáció, kérni a segítségét, beszélgetni Vele arról, ami a szíveden van. Ebbe beletartozik, az Isten előtti elcsendesedés, hallgatni, hogy szóljon a szívedhez. Ahhoz, hogy hatékony imaéletünk legyen, bensőséges személyes kapcsolatot kell kialakítanunk az Atyával. Tudd, hogy szeret, és segíteni akar!

Egy háború zajlik, de Isten a te oldaladon áll, és megadta a fegyverzetet, amire szükséged van. Használd fel arra, hogy Sátánt menekülésre késztesd!

Ima:

Uram, köszönöm, hogy szellemi fegyverzetet adtál, amivel harcolhatok az ellenség ellen. Tudom, hogy a Te segítségeddel meg tudom nyerni a csatát.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon