Használd a hatalmadat

Használd a hatalmadat

Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején, és hogy semmi se árthasson nektek. Lk 10.19

Jézus nem ígérte azt, hogy nem lesznek stresszes helyzetek az életünkben. A János 16:33 azt mondja…a világon nyomorúságotok van…De aztán tovább megy és azt mondja, hogy bizakodhatunk, mert Ő legyőzte a világot.

Ez a vers arról tanít, hogy nem kell olyan zaklatottnak lennünk, mint a világ. Mert Jézus megfosztotta világot az erejétől; így az nem árthat nekünk, és nyugodt magabiztos hozzáállással nézhetünk a kihívások elé.

A Lukács 10:19 azt mondja: Íme, hatalmat adtam nektek… az ellenség minden erején, és hogy semmi se árthasson nektek. Itt Jézus azt mondja, hogy megkaptunk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy ahogyan Ő, mi is legyőzzük a világot.

Még akkor is, ha olyan kihívásokkal és stresszes helyzetekkel nézünk szembe, amiket nem könnyű kezelni, Jézus biztosít minket, hogy semmi nem győzhet le minket, ha helyesen kezeljük a dolgokat- ahogy Ő tanította. Használd a Krisztusban levő hatalmadat és győzd le az akadályokat!

Ima: Istenem, elfogadom a hatalmat és az erőt, ami nekem adatott Krisztusban. Mutasd meg hogyan járjak ebben a hatalomban, hogy legyőzzem a világ nehézségeit és kihívásait, ahogy Jézus is tette.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon