Isten El Fogja Mondani, Mi Vár Rád

Isten el fogja mondani, mi vár rád

„Az eljövendő dolgokat is kijelenti nektek.” (Ján.16,13.)

számos előnye van, ha halljuk Isten szavát, ha figyelünk Hangjára. segít nekünk felkészülni a jövőre. A szent szellem átadja nekünk azokat az üzeneteket, amiket az Atyától hall, és gyakran olyan dol- gokat mond nekünk, melyek a jövőben történnek majd meg.

sok példát találunk a Bibliában, ahol Isten szólt emberekhez, és információt adott nekik a jövőről. Megmondta noénak, hogy ké- szüljön fel az özönvízre, ami eljön, hogy elpusztítsa az embereket a Földön (lásd. 1 Móz.6,13-17.). szólt Mózeshez, hogy menjen el a fá- raóhoz, és mondja meg neki, hogy engedje el a zsidó népet, és Isten azt is megmondta Mózesnek, hogy a fáraó ellenáll majd a kérésnek (lásd. 2 Móz.7,). nyilván Isten nem mond el mindent nekünk a jö- vővel kapcsolatban, de Igéje azt ígéri, hogy néhány dolgot azért közöl velünk.

Van, amikor megérzem, hogy valami jó vagy talán valami kihí- vást jelentő dolog fog történni. Mikor kihívás vár rám, és van róla némi előzetes információm, az segít felkészülni, mikor a nehéz hely- zet beüt. Ha egy autóban jók a lengéscsillapítók, és belemegy egy nagy kátyúba, azok a lengéscsillapítók megvédik az autó utasait az ütődés erőteljes hatásától, és senki sem sérül meg. Ugyanígy műkö- dik, mikor Isten előre elmond nekünk információkat.

A szent szellem egyik szolgálata, hogy kijelenti az eljövendő dol- gokat. Ismeri Isten gondolatait, és ismeri az Ő életünkre vonatkozó terveit. Fel fogja fedni előttünk, amit tudnunk kell a megfelelő idő- ben, hogy betöltsük Isten jó terveit.


Isten szava ma hozzád: Bízz benne, hogy a Szent Szel- lem elmondja neked, amit tudnod kell a jövőről.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon