Isten megért téged

Isten megért téged

nincsen, aki értse, nincsen, aki keresse Istent. —Róm. 3:11

Aki úgy dönt, hogy szorosan követi Istent, azt időnként félreértik azok, akik nem kötelezték el magukat ugyanígy. A hitetlen emberek nem értik meg a hűséges embereket!

Mindig lesznek olyanok, akik nem igazán tudják, mit gondoljanak rólunk, amikor teljesen átadjuk magunkat Istennek. Az emberek sem tudták, mit gondoljanak Jézusról. Senki sem értette igazán Őt vagy az életének elhívását, még a családja sem.

Amikor nem azt mondjuk vagy tesszük, amit mások mondanak és tesznek, mert úgy döntöttünk, hogy inkább Istent követjük, nem pedig a világot, akkor lehet, hogy félreértenek és elutasítanak bennünket. Fáj, amikor ez történik, de mindig emlékezzünk arra, hogy Jézus soha nem utasít el, és ez az, ami igazán számít.

Az Istennek való engedelmességed azt jelentheti, hogy nem fogsz beleilleszkedni téged körülvevő szokásos rendbe. Lehet, hogy időnként úgy érzed, nem vagy a helyeden, de ezekben a pillanatokban se feledd, Isten meg fogja jutalmazni a hűségedet. Ő szeret téged, és amikor mások azt kérdezik: “Mi a baj veled?”. Isten azt fogja mondani: “Nincs veled semmi baj. Az enyém vagy, és büszke vagyok rád.”


Döntsd el, hogy Isten mellé állsz, és azt teszed, amit Ő mond, még akkor is, ha senki sem ért meg vagy támogat. Jézus megért téged, és Ő elég neked.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon