Jézus imája érted

Jézus imája érted

Most pedig hozzád megyek, és ezeket elmondom a világban, hogy az én örömöm teljes legyen bennük. Ján. 17:13

Amikor Jézus a Ján. 17:13-ban az Atyához imádkozott, valójában azért imádkozott, hogy örömünk legyen. Azt mondta: “Azért mondom ezeket… hogy az én örömöm teljes és tökéletes legyen bennük…”. Ha maga Jézus ilyen erőteljes szavakat mond és imádkozik érte, hogy örömünk legyen, hogyan is kételkedhetnénk abban, hogy Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk és élvezzük az életünket?

Ha Isten vágya, hogy élvezzük az életet, akkor miért van az, hogy olyan sok ember szerencsétlen és boldogtalan? Talán azért, mert nem sikerül úgy beállítanunk az elménket, hogy élvezzük az életet. Könnyen beleeshetünk abba a mintába, hogy inkább csak túléljük és elviseljük. Egy újfajta gondolkodásmód azonban felszabadít téged arra, hogy úgy kezdd el élvezni az életet, mint még soha. Minél jobban élvezed az életet, annál élvezetesebb lesz körülötted lenni, ezért még ma kezdd el, és ne késlekedj!


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy a Te akaratod az, hogy örömöm legyen. Függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények körülöttem, azt választom, hogy olyan életet élek, amilyet Te szántál nekem. Köszönöm, hogy életem minden napján elsöprő, túláradó örömben lehet részem.

 

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon