Jézus nem farizeus

Jézus nem farizeus

Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében. Jn 3:18

Isten vágya, hogy meggyógyítsa az embereket a múltban átélt elutasítás fájdalmából. Szeretné, ha tudnád, hogy Ő soha nem utasít vissza. Azt mondja a Máté 11:28, hogy jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Ez azokra vonatkozik, akik annyira próbálnak tökéletesek lenni és amikor nem sikerül, a földbe döngölik magukat a bűntudattól.

A János 3:18-ban Jézus azokhoz beszél, akik a farizeusok törvényeinek próbálnak megfelelni. Sok minden kell ahhoz, hogy megfelelj a farizeusoknak- és ők ma is köztünk élnek. Biztos, hogy ismersz egyet- valakit, aki azt az üzenetet közvetíti feléd, hogy „Elfogadlak, ha tökéletesen cselekszel és úgy ahogy szeretném. De ha nem, elutasítalak és megvonom tőled a szeretetemet.”

Jézus nem egy farizeus! Azt mondja a Jn 3.18-ban, hogy aki hisz énbennem, azt nem utasítom el. Higgy Benne, szeresd Őt, ragaszkodj Hozzá, támaszkodj rá és bízz Benne! És akkor valóban beléphetsz a bővölködő élet örömébe, amit felkínál neked.

Ima: Istenem, köszönöm, hogy szeretsz és mindig elfogadsz. Hiszek Benned és szeretlek, Benned bízok, Rád támaszkodom teljes lényemmel.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon