Kegyelem, kegyelem és még több kegyelem

Kegyelem, kegyelem és még több kegyelem

De ahol megnövekedett a bűn, ott még bőségesebben kiáradt a kegyelem. Róm. 5:20

Soha nem lehet olyan problémánk, amely túl nagy lenne Isten kegyelméhez. Ha a problémánk egyre nagyobb lesz, szerencsére Isten kegyelme is növekszik. Ha a problémáink megszaporodnak, egyről kettőre, háromra vagy még többre növekszik a számuk, Isten kegyelme is megsokszorozódik, hogy képesek legyünk kezelni ezeket.
Nem számít, milyen problémáink vannak, vagy hogy hány kihívással kell szembenéznünk, bízhatunk Istenben, hogy megoldja azokat. Csak hálás szívre van szükségünk, ami abban bízik, hogy Istenünk elég nagy ahhoz, hogy megoldja, bármivel is állunk szemben. Ami embernek lehetetlen, az Istennek lehetséges.

Ha van valami, amit meg kell tennünk, az Úr megadja nekünk a képességet, hogy megtegyük. Kizárt, hogy Ő úgy vezessen minket egy helyzetbe, hogy nem ad nekünk erőt, hogy megtegyük, amire elhívott minket. Bármivel is állsz ma szemben, Isten kegyelme (felhatalmazó ereje) a tiéd, és meg tudod tenni, amit kell, Krisztus által, aki a te erősséged.


Hálaadó ima

Atyám, amikor egyszerre több problémával kell szembenéznem, köszönöm Neked a kegyelmedet, amely elégséges számomra. Hálás vagyok, hogy nincs olyan probléma, vagy probléma-mennyiség, amely túl nehéz lenne Neked.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon