Bátran nézz szembe bármilyen új kihívással!

Rácsatlakoztál?

Dávid így felelt a filiszteusnak: Te karddal, lándzsával és dárdával jössz ellenem, de én a seregek Urának, Izráel csapatai Istenének a nevében megyek ellened, akit te kicsúfoltál. 1 Sám. 17:45

Sokszor túlságosan félünk a megpróbáltatásoktól és a bajoktól. A baj első jelére félelmünkben hátrálni kezdünk. Úgy tűnik, az elmúlt évszázadokban élt hívők más erőt tanúsítottak, mint a maiak. Mi inkább a kényelemhez szoktunk hozzá, és általában nem viselünk jól semmiféle szenvedést; megijeszt bennünket.

mlékezzünk arra, hogyan szállt szembe Dávid az óriás Góliáttal, és legyünk örömmel és hálával, hogy mi is legyőzhetjük ellenségeinket. Megtámadhatjuk a félelmet, ahelyett, hogy hagynánk, hogy uralkodjon rajtunk. Sokkal több vagy, mint az érzéseid. Isten erős, bölcs, szeretett gyermeke vagy, és bármit meg tudsz tenni az életben Krisztus által, aki megerősít (lásd Fil. 4:13).


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy van erőm, mert Te velem vagy. Bármilyen nehéznek is tűnik egy kihívás, bátran nekimegyek, mert tudom, hogy számodra semmi sem lehetetlen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon