Megmaradni Isten Igéjében

Megmaradni Isten Igéjében

„Ha megmaradtok énbennem, és a beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek és megadatik nektek.” Jn 15:7

A legtöbb keresztény tisztában van az igeolvasás fontosságával, de sokan nem értik milyen fontos megmaradni az Igében, és milyen fontos az, hogy az Ige megmaradjon bennük.

Ha szorgalmasan tanulmányozzuk az Igét, és megőrizzük a szívünkben, akkor azonnal elérhető lesz, amikor szükségünk van rá. Jézus azt ígérte, hogy bármit kérhetünk imában, azt megkapjuk.

Ha megmaradunk az Igében, és az Ige bennünk marad, akkor valóban Jézus tanítványai vagyunk (lásd János 8:31). Ez több erőt ad az imaéletünkben, és az ima általi erő több erőt ad az ellenség felett.

Vajon te megmaradsz az Igében… és megengeded, hogy az Ige megmaradjon benned? Ha a válaszod nem, bátorítalak, hogy tégy egy lépést. Tedd kiemelt helyre az életedben az igeolvasást és az igetanulmányozást. Kezdd el memorizálni az igeverseket, és elrejteni őket a szívedbe! És amikor az élet küzdelmeivel kerülsz szembe, teljesen fel leszel fegyverkezve, és készen állsz megnyerni a háborút.


Ima

Uram, valóban a tanítványod szeretnék lenni, megmaradni az Igédben és az ebből fakadó erőben járni. Vezess engem, hogy szorgalmasan tanulmányozzam a Szentírást és megőrizzem a szívemben az igazságodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon