Megnyerheted ma a csatát

Megnyerheted ma a csatát

„A test törekvése halál, a Lélek törekvése pedig élet és békesség” Róm 8:6

Jelenleg te is, és én is háborúban vagyunk. Ez egy szellemi harc, és a mi harcunk a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen folyik, amelyek a mennyei magasságban vannak (Ef 6:12). Szükségünk van a Szent Szellem észjárására, hogy megnyerjük a harcot.

Sajnos azonban sok hívő a test szerinti észjárás alapján működik. Ha azonban úgy szeretnénk élni, hogy megváltoztassuk a világot, akkor nem élhetünk a test szerint, hanem el kell kezdenünk Szellemben élni.

Mindannyiunknak folyamatosan a Szent Szellem irányítása alá kell vetnünk a vágyainkat, és nem engedhetjük, hogy az érzelmeink vagy az elménk uralkodjon rajtunk. A Szentírás elmagyarázza, hogy a szellem a test ellen harcol és a test a szellem ellen. Mindig szemben állnak egymással.

Ez egy háború! Az ördög utál minket, és mindig túlórázik, próbál rávenni, hogy a testnek engedelmeskedjünk.

De te döntöd el, ki arat győzelmet az életedben. A jó hír az, hogy nem kell, hogy ki legyél szolgáltatva a testnek. Élhetsz szellemben, összhangba hozva a tested Isten akaratával. Megnyerheted a csatát ma!


Ima

Istenem, meg akarom nyerni a csatát ma! Szeretném a Szent Szellem észjárását, ami élet és békesség. A Szent Szellemet választom ma. Segíts összhangba hozni a testemet az akaratoddal.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon