Megvan benned az erő

Megvan benned az erő

Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején, és hogy semmi se árthasson nektek. —Luk. 10:19

Túl sok hívő gyenge szívű, gyenge elszántságú és beteges, “nem megy” hozzáállású. A lelki erő hiánya gyötri őket.

Neked és nekem nem kell könyörögnünk Istennek, hogy adjon nekünk erőt. Csak fel kell ismernünk, és el kell fogadnunk, hogy erőt kaptunk, majd abban kell járnunk, ami már a miénk. Kialakíthatunk és fenntarthatunk egy “erőtudatot” – egy rendíthetetlen, erőtől duzzadó hozzáállást.

Isten szellemi erőt adott nekünk a szellemi harcra. A szellemi erő akkor szabadul fel, amikor a hitünk szilárd. Amikor Istenbe vetett hitben járunk, minden helyzetet győztes hozzáállással tudunk megközelíteni.

Magabiztos hozzáállás fog áradni belőlünk, ha tudjuk, hogy kik vagyunk Krisztusban, hogy Ő milyen közel akar lenni hozzánk, és hogy a Biblia szerint, a hit által a miénk az erő.

Vágysz arra, hogy erőteljes hívő legyél? Próbálj meg minden élethelyzethez egyszerű, gyermeki hittel közelíteni – higgy abban, hogy Isten jó, hogy jó terve van az életeddel, és hogy Ő munkálkodik a helyzetedben.

Jézus nevének ereje és hatalma van. Járj az Ő győzedelmes nevének erejében!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon