Menj és Kérj!

Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha valamit az ő akarata szerint kérünk (tervével összhangban), meghallgat minket. (1. Ján.5,14.)

Arra akarlak biztatatni, hogy bátorsággal telve menj Istenhez imában. Isten azt akarja, hogy élvezzük az imádkozást, és ez nem fog megtörténni addíg, amíg félünk a hibázástól. Megígérte,  hogy meghallgat minket, és válaszol, ha akarata szerint imádkozunk, de mi van, ha olyasmit kérünk, ami nem az Ő akarata? Kell, hogy Isten akarata szerint imádkozzunk legjobb képességünk szerint, de ne engedjük az ellenségnek, hogy a félelemmel tőrbe csaljon, és ne merjük Istentől kérni azokat a dolgokat, amik a szívünkben vannak.

A legrosszabb, ami történhet, ha nem Isten akarata szerint imádkozunk az, hogy nem kapjuk meg, amit kérünk – és ez végül a javunkra fog szolgálni! Isten ismeri a szivünket, és nem lesz dühös, ha hibázunk, és olyat kérünk, ami nem az Ő akarata. nem kell azzal a félelemmel közelítenünk Hozzá, hogy esetleg hibázunk vagy megharagszik Ránk, ha túl sokat kérünk. Én mindent Istentől kérek, amit akarok, és amire szükségem van, mindig a legjobb tudásom szerint ragaszkodom az Igéjéhez, és aztán azt mondom: “Istenem, ha valami, amit kértem, nem megfelelő számomra, akkor bízom benned, hogy nem fogod megadni nekem.” Menj Hozzá hitben, bátorsággal, és számíts Rá, hogy válaszolni fog neked.


Isten szava ma hozzád: Menj és kérj!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon