Merj nagyot álmodni Istenért!

Merj nagyot álmodni Istenért!

Jabéc segítségül hívta Izráel Istenét, és ezt mondta: Bárcsak nagyon megáldanál engem, és kiszélesítenéd határomat, velem lennél, és megoltalmaznál a bajtól, hogy ne érjen fájdalom! És megadta neki Isten, amit kért. 1 Krón. 4:10

Remélem, hogy van egy álmod vagy egy látomás a szívedben valami nagyobb dologról, mint ami most van. Az Ef. 3:20 azt mondja nekünk, hogy Isten képes túláradóan bőségesen megtenni mindent, amit csak remélni, kérni vagy gondolni tudunk. Ha nem gondolkodunk, remélünk vagy kérünk semmit, akkor becsapjuk magunkat.

Hálásnak kell lennünk azért, amit Isten a múltban tett, de mégis legyen meg a hitünk, hogy nagy gondolatokat gondoljunk, nagy dolgokban reménykedjünk, és nagy dolgokat kérjünk a jövőre nézve. Mindig azt mondom: “Inkább kérek Istentől sokat, és kapjam meg a felét, minthogy keveset kérjek tőle, és megkapjam az egészet.”


Hálaadó ima

Köszönöm neked ma, Atyám, hogy azt akarod, hogy nagyot álmodjak Érted. Segíts, hogy ne szabjak korlátokat az életemnek. Hiszem, hogy nagy terveid vannak velem, és köszönöm, hogy Te sokkal bőségesebben megtehetsz mindent, amit csak remélhetek, kérhetek vagy gondolhatok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon