Mi lenne, ha?

Mi lenne, ha?

“Én nem gondolom magamról, hogy már elértem, de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé…” Fil 3:13-14

Mi lenne, ha…? Minél tovább él valaki, annál valószínűbb, hogy felmerül benne az a kérdés, hogy mi lett volna, ha…? – és ilyenkor gyakran szomorúságot, vagy megbánást érez. A jó hír az, hogy Jézus követőinek nem kell a múltjuk miatt bánkódni, hanem egy izgalmas kihívásként tekinthetnek arra, mit tartogat nekik Isten a jövőben.

Hallottam egy gyülekezetről, akit a pásztor arra bátorított, hogy négy egyszerű dolgot tegyenek egy hónapon át, hogy megszenteljék magukat a következő évre. Kérte, hogy minden nap imádkozzanak, egyszer egy héten böjtöljenek, fizessék a tizedet, és hetente egy nem hívőt hozzanak el a gyülekezetbe.

Ennek eredményeként példátlan áttörést tapasztaltak a gyülekezeti életben. Isten jelenléte sokkal erősebbé vált az alkalmakon. Anyagi áttörések történtek a szolgálati projektekben, és a tervezett építkezésben. És ami a legizgalmasabb, a gyülekezeti tagok egy különleges időszakba léptek be, elveszett lelkeket hoztak Isten királyságába.

Szeretnék egy kihívást intézni hozzád: Mi lenne, ha mától, te is úgy törekednél Isten felé, ahogy ez a gyülekezet tette? Mi lenne, ha teljesen odaszánnád az életed Istennek? Mi lenne, ha nyomulnál előre egy elvárással a szívedben, hogy mit tesz Isten? Mi minden történhetne!?

Ima:

Uram, nem akarok állandóan azon töprengeni, hogy „mi lenne ha”, miközben nincs áttörés az életemben. Újra odaszánom magam arra, hogy keresselek Téged, és izgatottan várom, milyen csodás dolgokat fogsz tenni az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon