Mindannyian megharcoljuk a jó harcot

Mindannyian megharcoljuk a jó harcot

Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg. Ézs 43:2

Szerintem az egyik hazugság, amivel gyakran találkozunk az az, hogy teljesen egyedül vagyunk az ördög elleni harcban. Az ördög szeretne elszigetelni minket és szeretné, ha azt gondolnánk, hogy senki nem megy keresztül azon, amin mi.

Az igazság azonban az, hogy mindannyian harcolunk. Nem te vagy az egyetlen, aki belefárad. Nem te vagy az egyetlen, aki elfárad, mert próbál megállni és ellenállni a Sátán hazugságainak és ellenállni a saját érzéseinek.

Nekem is meg kell harcolnom a hit jó harcát akárcsak neked. És még számtalan hívő áll veled az ellenséggel szemben.

De a legjobb, hogy Isten veled van az út minden lépésénél. Ézsaiás 43: 2 azt ígéri, hogy hogy túl jutunk a nehéz helyzeteken, mert Isten velünk lesz. Amikor vízen megyünk át nem süllyedünk el, és amikor tűzön megyünk keresztül nem égünk meg, mert Ő velünk van.

Ezért bátran menj tovább! Isten megadja az erőt és a bölcsességet minden csatához. amivel szembenézel.

Ima:

Istenem, köszönöm, hogy velem vagy és minden követőddel, aki az ellenség ellen harcol. Nem hiszem el azt a hazugságot, hogy egyedül vagyok. Hűséges vagy, mindig velünk vagy és segítesz, amikor szükségünk van Rád.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon