Isten bőkezűen betölti minden szükséged

Isten bőkezűen betölti minden szükséged

Azután így nevezte el Ábrahám azt a helyet: Az Úr gondoskodik. Ma ezt mondják: Az Úr hegyén a gondviselés. 1 Móz. 22:14

Fontos, hogy “bőség-gondolkodásmódot” alakítsunk ki – olyat, amely hisz abban, hogy Isten mindig megadja, amire szükségünk van, és előre hálát ad, hogy meg fogja tenni.

Az egész Biblia során Isten azt ígéri, hogy gondoskodik gyermekeiről. Valójában az Ószövetségben Isten egyik héber neve “Jehova-Jireh”, ami azt jelenti: Az Úr, a mi gondviselőnk. Te és én Isten gyermekei vagyunk. Ő a mi Atyánk, és örömét leli abban, hogy gondoskodik rólunk, ahogyan a természetes szülők is örömüket lelik abban, hogy segítik gyermekeiket.

Nyilvánvaló, hogy a menny és a föld minden erőforrása a mi mennyei Atyánk rendelkezésére áll, így nincs semmi, amit Ő ne tudna biztosítani. Szeret minket, és gondoskodni akar rólunk. Valójában nincs senki, akivel szívesebben osztaná meg áldásait, mint a gyermekeivel. Kezdj el hálát adni Istennek, hogy minden, amire szükséged van, már úton van hozzád!


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy Te vagy Jehova-Jireh. Függetlenül attól, hogy mit érzek, vagy milyen a helyzetem, Rád tekintek, és előre megköszönöm Neked, hogy minden szükségemről gondoskodni fogsz a Te tökéletes időzítésedben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon