Mondd ki az igazságot magadról

Mondd ki az igazságot magadról

„mert szavaid alapján mentenek fel, és szavaid alapján marasztalnak el téged.” Mt 12:37

Soha ne mondj vagy gondolj negatív dolgokat magadról, olyanokat mint: Én soha semmit nem csinálok jól. Soha nem változok meg. Undorító vagyok. Szörnyen nézek ki. Tiszta lökött vagyok. Ki szerethetne engem egyáltalán? A Máté 12:37 azt mondja: mert szavaid alapján mentenek fel, és szavaid alapján marasztalnak el téged.

A Példabeszédek 23:7 azt mondja, hogy ahogy a szívében gondolkodik az ember, olyan ő.  Más szóval ahogy beszélünk és gondolkodunk magunkról az feltárja hogyan érzünk önmagunk iránt és ez hatással van az életünkre.

Jó dolgokat kell mondanod magadról (személyes megvallásként) ami azon alapul, amit Isten Igéje mond rólad, hogy bizonyosságod legyen abban ki vagy Krisztusban. Például: „Én Isten igazsága vagyok Krisztusban. Krisztus által elfogadható vagyok. Isten teremtett és formált engem saját kezűleg és ő nem hibázik.”

Szeretem pozitív, bibliai megvallásokkal kezdeni a napot. Megteheted ezeket amíg munkába vezetsz vagy mialatt takarítod a lakást. Arra is bátorítalak, hogy nézz a tükörbe és mondd ki hangosan: „Isten szeret engem, elfogad engem és én is magamat.” Amikor isteni, pozitív igazságokat jelentesz ki magadról, sikeresebben lehetsz önmagad, olyan amilyennek Isten alkotott.

 Ima: Istenem, nem fogok többé negatívan beszélni magamról. Megvallom az igazságot, hogy szeretsz és elfogadsz engem. Az lehetek, akinek megalkottál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon