Nagy várakozások

Nagy várakozások

Várva vártam az Urat, és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat. Zsolt. 40:1

Néha nem számítunk semmire; csak várjuk, hogy mi fog történni, de semmi sem történik, mert nem vártunk semmit. Máskor pedig abba a csapdába eshetünk, hogy csalódásra számítunk, mert a múltban újra és újra csalódtunk, ezért félünk bármiben is reménykedni. Isten azonban azt akarja, hogy hittel telve várjuk az Ő jóságát, mert Ő mindent felülmúlóan, bőségesen meg tud tenni mindent, amit kérni vagy gondolni merünk (lásd Ef. 3:20).

Ha olyan hozzáállást alakítasz ki magadban, amely nagyon hálás Isten jelenlegi jóságáért, az megnyitja az ajtót Isten előtt, hogy még többet tegyen az életedben. Tudasd vele, hogy számítasz az Ő jóságára, de nem azért, mert megérdemled, hanem mert Ő jó!

A Biblia azt tanítja nekünk, hogy Isten várja, hogy megáldja az embereket, de Ő olyan embert keres, aki számít is erre, és hisz az Ő kegyelmében (lásd Ézs. 30:18).


Hálaadó ima

Köszönöm Neked ma, Atyám, hogy megígérted az Igédben, hogy szeretsz engem, és nagyszerű terved van az életemmel. Hálás vagyok bőséges gondviselésedért, és hitben megállva várom, pozitív várakozással a Te jóságodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon