Napról napra közelebb Istenhez

Napról napra közelebb Istenhez

Mert az én Atyámnak az az akarata, hogy annak, aki látja a Fiút, és hisz benne, örök élete legyen; én pedig feltámasztom őt az utolsó napon.” —Ján. 6:40

A keresztény élet soha nem arról szólt, hogy szabályokat kövessünk, és megfeleljünk egy követelménylistának. Igen, Isten útmutatásokat és utasításokat ad nekünk az élethez, de ezek nem vallási kötelességek, hanem olyan elvek, amelyek segítenek felfedezni azt az örömteli, bőséges, túláradó életet, amelyért Jézus meghalt, hogy nekünk adhassa.

Isten azt szeretné, ha túllépnél a “valláson”, és mély, szoros, bensőséges kapcsolatban élnél Vele. Ezt jelenti közelebb kerülni Istenhez. Ő nem valami távoli törvényeskedő, hideg és elérhetetlen istenség. Isten a te mennyei Atyád, aki feltétel nélkül és töretlenül szeret téged.

Nem számít, mi történt a múltadban, nem számít, hányszor vallottál kudarcot, nem számít, milyen hátrányos helyzetűnek gondolod magad, ha szoros kapcsolatban élhetsz Istennel. Ő meg fog bocsátani neked. Meg fog vigasztalni téged. Veled fog járni. És soha nem fog elhagyni, sem el nem távozik tőled.

Isten jobban szeret téged, mint azt valaha is el tudnád képzelni. Csak annyit kell tenned, hogy ma elfogadod az Ő szeretetét.


Az, hogy “napról napra közelebb kerüljünk Istenhez”, egyszerűen abból áll, hogy elfogadjuk Isten szeretetét, és megtanuljuk viszontszeretni Őt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon