Nincs kifogás

Nincs kifogás

Az Úr harcol értetek, ti pedig maradjatok veszteg! —2 Móz. 14:14

Sajnos sokan nem mindig fogadják el az igazságot, amit Isten kinyilatkoztat nekik. Fájdalmas szembenézni a hibáinkkal, és megbirkózni velük. Hajlamosak vagyunk a helytelen viselkedést igazolni. Engedjük, hogy a múltunk és neveltetésünk negatívan befolyásolja életünk további részét.

A múltunk megmagyarázhatja, hogy miért szenvedünk, de nem kell kifogásként használnunk, hogy rabságban maradjunk.
Senkinek nincs kifogása, mert Jézus mindig készen áll arra, hogy beteljesítse ígéretét, és megszabadítson minket. Ő közel van hozzánk, és minden területen át fog kísérni minket a célvonalon, ha hajlandóak vagyunk végigmenni vele együtt.

Isten nem hagy el minket, és nem hagy tehetetlenül. Ígérete szerint nem engedi, hogy olyan kísértésbe essünk, amit nem bírunk elviselni, azonban minden kísértésnél megadja a szabadulás útját (1Korintus 10:13).

Lehet, hogy van néhány komoly erődítmény az életedben, amit meg kell törni. Hadd bátorítsalak azzal, hogy azt mondom: “Isten a te oldaladon áll”. Az elmédben zajló szellemi csatában Isten a te oldaladon harcol.

Bármilyen nagy is az előttünk álló kísértés, Isten megígért nekünk mindent, amire szükségünk van ahhoz, hogy győzelemben járjunk.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon