Pozitív gondolatok

Pozitív gondolatok

…Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe! —Fil. 4:8

Ha javítani akarsz az életeden, az egyik első dolog, amit tehetsz, hogy javítasz a gondolataidon. Óriási erő van abban, ha úgy döntünk, hogy pozitív emberek leszünk. Isten pozitív, és ahhoz, hogy közelebb kerüljünk Hozzá, fontos, hogy egyetértsünk vele (Ám. 3:3), és pozitívan gondolkodjunk.

A pozitív gondolkodásmód és hozzáállás nem jelenti azt, hogy nem nézel szembe a valósággal, vagy nem veszel tudomást a valós problémákról. Egyszerűen azt jelenti, hogy egyetértesz Isten Igéjével, és inkább Isten ígéretein, mint a világ negatív, lehangoló dolgain elmélkedsz.

Figyeld meg, hogy Jézus élete során hatalmas nehézségeket élt át, személyes támadásokat is, mégis pozitív maradt. Mindig volt egy felemelő megjegyzése, egy bátorító szava. Mindig reményt adott azoknak, akik a közelébe kerültek. Ma mi is követhetjük ezt a példát. Amikor pozitív szemléletet választunk, pozitív várakozással vagyunk, és pozitív beszélgetéseket folytatunk, akkor Jézus példáját követjük, és közelebb kerülünk mennyei Atyánkhoz.


Az életed követni fogja a gondolataid irányát.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon