Rácsatlakoztál?

Rácsatlakoztál?

Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek. Ján. 15:7

A hit az Isten kegyelmébe és erejébe való bekapcsolódásunk. Gondoljatok egy lámpára. A lámpa csak akkor tud fényt adni, ha be van dugva egy áramforrásba. Ha nincs bedugva, nem fog működni, akárhányszor is kapcsoljuk fel és le a kapcsolót.

Egyszer egy szállodai szobában próbáltam egy lámpát működésre bírni, és csalódottságomban arra gondoltam: ezek a szállodák még egy működő lámpát sem tudnak biztosítani?! Aztán valaki a karbantartó részlegből feljött a szobámba, és megállapította, hogy a lámpa ki van húzva a konnektorból.

Hadd kérdezzem meg: “a te csatlakozód be van dugva?” Hagytad, hogy a félelem ellopja a hitedet? Ha igen, akkor ne aggódj emiatt. Csak döntsd el most rögtön, hogy hálás vagy egy új esélyért. Döntsd el, hogy új hozzáállással fogsz élni, amely tele van bátorsággal, merészséggel és hittel. “Kapcsolódj rá” Istenre, és hagyd, hogy a fényed ragyogjon.


Hálaadó ima

Atyám, segíts, hogy ma csatlakozhassak a Te erődhöz. Köszönöm Neked a hitet, amelyet adtál nekem, és amelyet egyszerűen csak aktiválnom kell. Ma hiszek az ígéreteidben, és hitben állok, készen arra, hogy lássam őket megvalósulni az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon