Szállj ki a mókuskerékből

Szállj ki a mókuskerékből

Abban nyilvánul meg Isten hozzánk való szeretete, hogy egyszülött Fiát küldte el Isten a világba, hogy éljünk őáltala. 1 Ján. 4:9

Mindaddig, amíg az általam “teljesítmény mókuskeréknek” nevezett pályán vagyunk, elkerülhetetlenül csalódni fogunk önmagunkban. Úgy fogjuk érezni, hogy nem az elvárásoknak megfelelően teljesítettünk. Nem kaptunk ötöst a szellemi vizsgáinkon, elmaradtunk a céljainktól, elvesztettük a türelmünket, és most csalódtunk magunkban, és biztosak vagyunk benne, hogy Isten is csalódott.

Az igazság, amiért hálásak lehetünk, hogy Isten már akkor tudta, hogy nem fogunk az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, amikor úgy döntött, hogy szeret minket. És az Ő szeretete az alapja a Vele való kapcsolatunknak, nem pedig a cselekedeteink. Ha az Istennel való kapcsolatunk szilárd alapot jelent az életünkben, akkor szabadok leszünk arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és nem aggódunk a tökéletlenségeink miatt. Itt az ideje, hogy kiszálljunk a mókuskerékből, és az Ő kegyelmének szabadságában fussunk.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy nem csalódtál bennem. Tudtad, hogy mit kapsz, amikor engem választottál. Köszönöm, hogy mégis engem választottál, és hogy tökéletesen szeretsz engem tökéletlenségeim közepette is.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon