A Szent Szellem közbenjár érted

Ugyanígy segít a Lélek is a mi erőtlenségünkön. Mert amiért imádkoznunk kell, nem tudjuk úgy kérni, ahogyan kell, de maga a Lélek esedezik értünk kimondhatatlan fohászkodásokkal. (Róm. 8,26)

Isten igéje arra tanít minket, hogy csak Isten szelleme ismeri pontosan az Úr gondolatait, és emiatt szükségünk van Rá, hogy közbenjárjon értünk, és vezessen közbenjárásunkban és imáinkban.

Ha Isten akaratával összhangban imádkozunk – hiszem, hogy te is ezt akarod – tudnunk kell, mit gondol és mit akar Isten. sokszor ezt mi nem tudhatjuk, de a szent szellem igen, ezért közbenjár az érdekünkben. legjobb tudásom szerint imádkozom, de nagyon hálás vagyok azért, hogy a szent szellem társam ebben, és imádkozik értem. Azt is tudjuk Isten igéjéből, hogy nem számít, mi történik az életünkben, bízhatunk benne, hogy Isten mindent a javunkra fordít, amíg imádkozunk, szeretjük Őt, és akaratát akarjuk teljesíteni.

A mai igevers, a Róma 8:26 után hamar következik a Róma 8:28, ami azt mondja: “Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott.” Milyen vígasztaló tudni, hogy Isten elküldte az Ő szent szellemét, hogy segítsen nekünk mindenben, beleértve az imát is. nincs olyan helyzet, amit Isten ne tudna a javunkra fordítani. Ahogy ma imádkozol, kérd a szent szellemet, hogy segítsen neked! Ha anynyira fáj a szíved, hogy csak sóhajtozni tudsz, a szent szellem azt is pontosan szavakba tudja önteni Isten felé, és elhozza a választ is. Van egy Isteni segítőd, aki mindig veled van, hívd hát gyakran!

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Bízhatsz benne, hogy a Szent Szellem tökéletesen jár közben érted.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon