Szent Szellemmel betöltve

Szent Szellemmel betöltve

Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok gyermekeiteknek jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ad mennyei Atyátok Szentlelket azoknak, akik kérik tőle?” —Luk. 11:13

Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy folyamatosan betöltsön a Szent Szellem. Jézusban hívőként rendelkezünk a Szent Szellemmel, de talán még nem adtuk át magunkat teljesen Neki az Ő használatára. Sok éven át ez volt a helyzet velem, amíg el nem értem egy olyan kritikus pontra az életemben, amikor már nem voltam hajlandó tovább sántikálni napról napra, valódi győzelem nélkül.

Kértem Istent, hogy tegyen “valamit”, és nyitott voltam rá, bármi legyen is a terve! Nem tudtam, hogy mire van szükségem, de Isten tudta. Ő mindig hűséges, hogy ott találkozzon velünk, ahol vagyunk, és segítsen eljutni oda, ahová el kell jutnunk.

Szükségem volt rá, hogy betöltsön Isten Szelleme, és az Ő kegyelméből és irgalmából így is lett. Még mindig rendszeresen kérem Istent, hogy töltsön be engem újból az Ő jelenlétével és erejével, és tegyen képessé arra, hogy azzá váljak, akivé Ő akar engem tenni. Szükségünk van a Szent Szellem erejére ahhoz, hogy Isten akaratát teljesítsük. Soha ne hagyatkozz magadra, mert Nélküle semmit sem tehetsz. (Ján.15:5).

Kérd naponta Isten Szellemének teljességét, és megtapasztalhatod az Istennel való csodálatos közelséget. Amikor a Szent Szellem reád száll, erőt kapsz, hogy az Ő tanúja lehess.

Bámulatos módon fogsz megváltozni, ahogy bízol Isten erejében, hogy Ő meg fogja adni a képességet, felhatalmaz, megerősít, amire Ő elhívott téged.


Kérd és fogadd el a Szent Szellem erejét az életedben!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon