Szóld Isten Igéjét a hegynek!

Szóld Isten Igéjét a hegynek!

„Bizony mondom nektek, hogy aki azt mondja ennek a hegynek: Emelkedjél fel és vesd magad a tengerbe – és nem kételkedik a szívében, hanem hiszi, hogy amit mond, az megtörténik –, annak meg is adatik az.” Márk 11:23

Amikor Jézus azt mondta, hogy szólj a hegynek és parancsold meg neki, hogy emelkedjen fel és vesse magát a tengerbe, nagyon erőteljes kijelentést tett.

Gyakran beszélünk az életünkben levő „hegyekről”, kihívásokról. Isten azonban arra tanít, hogy ne beszéljünk róluk, hanem szóljunk hozzájuk, méghozzá Isten Igéjének megvallásával!

A Lukács 4-ben, amikor Sátán megkísértette Jézust a pusztában, az Úr minden kísértésre a Szentírással válaszolt. Igéket idézett, amik az ördög hazugságával és megtévesztésével ellentétben álltak.

Mi is meg szoktuk próbálni ezt egy darabig, de ha nem látunk gyors eredményt, akkor abbahagyjuk, nem szóljuk többé Isten Igéjét a problémákhoz, hanem újra az érzéseinkről kezdünk el beszélni. A kitartás kulcsfontosságú, hogy eljussunk a győzelemre.

Folyamatosan megvallani az Igét, nagyon erőteljes, és abszolút szükségszerű a probléma vagy a negatív helyzet legyőzéséhez. Tudd, hogy mit hiszel, és tarts ki mellette mindvégig!


Ima

Szent Szellem, kérlek, naponta emlékeztess, hogy szóljam Isten Igéjét az életemben lévő hegyeknek! Minden alkalommal, amikor panaszkodni kezdek vagy kétségbeesek, sarkallj engem az Igéd bátor és erőteljes megvallására, amik elmozdítják a hegyeket.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon