Szüntelen imádkozz

Szüntelen imádkozz

Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által. Éppen azért legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve az összes szentekért. Ef. 6:18

Mindenkor imádkozni azt jelenti, hogy “szüntelenül imádkozni” (1Thessz. 5:17), de hogyan csináljuk ezt? Úgy, hogy a hálaadás és az Istentől való teljes függés hozzáállását megtartva éljük mindennapjainkat, gondolatainkat Isten felé fordítjuk, miközben tesszük, amit tennünk kell.

Hiszem, hogy Isten valóban azt akarja, hogy imádságos életmódot éljünk, és segíteni akar abban, hogy ne úgy gondoljunk az imádságra, mint egy eseményre, hanem kezdjük el életmódnak tekinteni, olyan belső tevékenységnek, amely minden más cselekedetünk alapját képezi. Azt akarja, hogy folyamatosan beszéljünk hozzá és hallgassunk rá – hogy minden nap úgy imádkozzunk, hogy a szívünk az Ő szívéhez kapcsolódjon.


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy Te mindig elérhető vagy. Egész nap hívhatlak Téged imádságban, és soha nem kapok “foglalt” jelzést. Segíts, hogy növekedjek az imádságban, és hogy ez legyen életem egyik legnagyobb öröme.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon