Teljes szíveddel

Teljes szíveddel

De ha keresni fogod ott az Urat, a te Istenedet, megtalálod, ha teljes szívvel, lélekkel keresed. 5 Móz. 4:29

Ha belegondolunk, hogy a legtöbb ember milyen kevés időt szán Istenre, megérthetjük, hogy a Biblia miért bátorít minket olyan erősen arra, hogy keressük Őt. Tény, hogy a legnagyobb dologról maradunk le az életben, ha soha nem ismerjük meg igazán személyesen Istent.

Pál apostol azt mondta, hogy határozott célja, hogy megismerje Istent és az Ő feltámadásának erejét (lásd Filippi 3:10). A “keresni” szó nagyon erős jelentéssel bír. Eredeti nyelven azt jelenti, hogy “vágyakozni; üldözni; minden erővel utána menni”.

Hálásak lehetünk, hogy Istenünk csodálatos Isten, akit érdemes keresni. Őt érdemes szeretni! Megérdemli minden szenvedélyedet és odaadásodat. Ne várj tehát addig, amíg kétségbeesett helyzetben találod magad. Határozd el, hogy ettől a pillanattól kezdve teljes szívedből keresed és szereted Istent.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy teljes szívemből kereshetlek Téged, és szoros kapcsolatban élhetek Veled. Pálhoz hasonlóan én is azt akarom, hogy határozott célom legyen megismerni Téged. Köszönöm Neked, hogy szeretsz engem, és hogy jelenléteddel jutalmazol, amikor Téged kereslek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon