Több mint anyagi dolgok

Több mint anyagi dolgok

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban. Fil. 4:19

A szükségletek alatt sokszor az élet alapvető szükségleteit értjük – élelem, fedél, ruházat, és az ezek megvásárlásához szükséges anyagiak. Ezek jelentik a fizikai szükségleteinket, de Isten úgy teremtett minket, hogy ennél többre van szükségünk. Szükségleteink sokfélék.

Nem egyszerűen pénzre, táplálékra, tetőre a fejünk felett és ruhára van szükségünk. Szükségünk van bölcsességre, erőre, egészségre, barátokra és a szeretteinkre is; és szükségünk van az ajándékokra, tehetségekre és képességekre is, amelyek segítenek nekünk abban, amit az életben tennünk kell. Sok mindenre van szükségünk, és hála Istennek, Ő kész betölteni minden szükségünket, ha engedelmeskedünk Neki, és bízunk Benne. Hinnünk kell abban, hogy Ő gondoskodni akar rólunk, majd hálát kell adnunk azért, amit tett és tesz.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm neked ma a gondviselésed ajándékát. Nem csak néhány szükségletemet elégíted ki, hanem minden szükségletemet. Köszönöm a Te teljes és maradéktalan gondoskodásodat, életem minden napján.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon