Új kezdetek

Új kezdetek

Kaptatok felőle tanítást. . . Vessétek le a régi élet szerint való ó embert, aki csalárd és gonosz kívánságok miatt megromlott; újuljatok meg lelketekben és elmétekben; öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett. Ef. 4:22–24

Az egyik nagyszerű dolog az Istennel való kapcsolatunkban, amiért hálásak lehetünk, hogy Ő mindig új kezdeteket biztosít. Az Ő Igéje azt mondja, hogy kegyelme minden nap megújul. Jézus olyan tanítványokat választott, akiknek voltak gyengeségei, és hibákat követtek el, de Ő továbbra is velük dolgozott, és segített nekik, hogy azzá váljanak, amivé lenniük kellett. Hála Istennek, Ő ugyanezt teszi veled is, ha hagyod.

Pál apostol nyomatékosan mondta, hogy fontos elengedni azt, ami mögöttünk van, és az előttünk álló dolgok felé kell törekedni (lásd Fil. 3:13). Ne félj a múltadtól; nincs hatalma feletted, csak annyi, amennyit te adsz neki. Légy hálás mindazért, amit a múltban tanultál, még a hibáidért is, és azért is, hogy a mai nap egy új kezdet, ma valami jó fog veled történni!


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy reményt adtál nekem a jövőre nézve. Köszönöm, hogy minden nap egy új kezdet, és nem kell, hogy többé a múltam irányítson. Elfogadhatom kegyelmedet, és minden új napon hihetek a jó dolgokban.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon