Uram, Taníts Imádkozni!

Uram, taníts imádkozni!

„Történt egyszer, hogy valahol imádkozott, és mikor befejezte, így szólt hozzá egyik tanítványa: “Uram, taníts minket imádkozni, mint ahogy János is tanította a tanítványait.”” (Luk.11,1.)

Az egyik legfontosabb, mindent megváltoztató ima, amit egy ember elmondhat az ez: „Uram, taníts engem imádkozni.” ez nem egyszerűen „Uram, taníts engem imádkozni”, hanem „Uram, taníts engem imádkozni.” tudod, egyszerűen tudni valamit az imádkozásról nem elég, tudnunk kell, hogyan imádkozzunk – mit mondjunk, és hogyan hallgassunk Istenre –egyenként, mint olyan emberek, akik bensőséges, dinamikus, személyes kapcsolatban vannak azzal az Istennel, akihez imádkoznak. Bár vannak mindenki által alkalmazható imával kapcsolatos alapelvek, egyéniségek vagyunk, és Isten mindnyájunkat egyenként fog vezetni, hogy különleges személyes módon imádkozzunk és kommunikáljunk Vele.

Volt idő, amikor „ima-szemináriumokra” jártam, és aztán megpróbáltam leutánozni saját imaéletemben azt, amit mások imamódszeréről hallottam. Végül azonban rájöttem, hogy Istennek személyre szabott imaterve van számomra – hogyan beszéljek Vele és hogyan hallgassak rá a leghatékonyabban – és nekem ezt kell megtalálnom. elkezdtem mondani: „Uram, taníts engem imádkozni.” Isten erőteljes módon válaszolt nekem, és csodálatos fejlődés köszöntött be az imaéletemben.

Ha mélyebb, bensőségesebb, erőteljesebb kapcsolatot akarsz Istennel az ima által, bátorítalak, hogy te is mondd, „Uram, taníts engem imádkozni.” Ő válaszolni fog erre és hamarosan nagyobb szabadságot és hatékonyságot fogsz tapasztalni az imaéletedben. Isten egy egyedi, friss tervvel fog vezetni, ami csodálatosan működik majd számodra.


Isten szava ma hozzád: Hagyd, hogy Isten tanítson imádkozni!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon