Válaszd el azt aki vagy, attól amit teszel

Válaszd el azt aki vagy, attól amit teszel

Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre. 2Kor 5:17

Követtem már el hibákat az életemben -és biztos vagyok benne, hogy fogok is – mégis szeretem magam. Tény, hogy nem mindig csinálok jól mindent, de ez nem befolyásolja azt, hogy ki vagyok Krisztusban. Tudom, hogy szeretnek és még mindig jó ember vagyok. Új teremtésként Krisztusban megtanultam elkülöníteni azt amit teszek, attól aki vagyok.

Amikor rájössz, hogy amit teszel nem határozza meg azt, aki vagy, akkor a szabadság egy új szintjét tapasztalhatod meg, a szégyentől szabadon. Amikor tudod, hogy Isten szeret téged, akkor te is egészséges, kiegyensúlyozott módon tudod szeretni önmagad. És ha szereted önmagad, mások is elkezdenek megszeretni. Az, hogy szereted magad nem jelenti, hogy tele vagy büszkeséggel, egyszerűen azt jelenti, hogy elfogadod magad annak, akinek Isten alkotott.

Mindannyiunknak fontos változtatni a viselkedésén, de abban a folyamatban, hogy érzelmileg egészségessé és teljessé váljunk Krisztusban, önmagunk Isten teremtményeként való elfogadása létfontosságú. Ha ezt meg tudjuk tenni,- ha szeretjük önmagunkat- csodálatos módon segít majd a szégyenalapú természet legyőzésében.

Ima:

Szent Szellem, segíts megkülönböztetni azt, amit teszek attól, aki vagyok. Szerethetem magam és szabad lehetek a szégyentől, mert Te szeretsz és folyamatosan munkálkodsz az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon