Valld meg, hogy bízol Benne!

Valld meg, hogy bízol Benne!

Jó az Úr! Menedék a nyomorúság idején, gondja van a hozzá folyamodókra. Nah. 1:7

Ha úgy döntesz, hogy elmélkedsz azon a gondolaton, hogy teljesen bízom Istenben; nem kell aggódnom, és meg is vallod ezt, végül egy új gondolkodásmódot fogsz kialakítani, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén bízz Istenben. Szokásoddá válik megkeresni és felnagyítani, azt ami jó, hálát adva Istennek útközben minden egyes győzelemért. Az élet nagyon élvezetes, ha úgy döntünk, hogy mindenért imádkozunk, és semmiért sem aggódunk.

Ne csüggedj, ha e gondolkodásmód kialakítása kezdetben nehéznek tűnik. Lehet, hogy 1000-szer kell kimondanod, hogy bízol Istenben, és nem aggódsz, mielőtt elkezded érezni ennek hatását. Ne feledd, hogy minden egyes alkalommal, amikor azt gondolod és mondod, ami egyezik Isten akaratával, haladást érsz el. A Sátán könyörtelenül próbál majd rávenni, hogy feladd, de ha töretlenül elhatározod, hogy bízol Istenben, garantálom, hogy idővel meglátod majd az eredményt.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy megbízható vagy, és az életem minden területén számíthatok Rád. Bízom abban, hogy Te minden problémámat meg tudod oldani. Nem fogok aggódni; bízom Benned.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon